Vi är esset i Sälj.

Vi är experter på sälj. Dagligen bearbetar vi på Scandinavian Trading alla roller inom svensk DVH. Genom att ge våra uppdrag en helhetslösning ger vi dem den där extra lilla skjutsen som ibland behövs. Vill du träffa oss och höra vad vi kan göra för Ert varumärke?

Läs mer här

Arbeta hos oss

Säljare / Säljcoach
Östra Sverige

Som säljcoach i Leksands Knäckebröds egen säljorganisation Scandinavian Trading AB får du möjligheten att representera mycket välkända varumärken inom stora varugrupper.

Arbetsområde
Du kommer att ingå i Scandinavian Tradings marknadsgrupp samt vara med vid framtagning av kampanjer, men också i dess genomförande som coach och som säljare.

Hos oss är det viktigt att man som coach har en närhet till marknaden, vilket man får genom att ha egna kunder. Idag är det ungefär 30 kunder till antalet.

Tillsammans med säljchefen driver man och utvecklar gruppen tillsammans, som coach är det viktigt att man gör det nära sina kollegor. Därför är samresor en stor del av arbetet, vilket innebär ca. 3 övernattningar per månad.

Som coach kommer du att ansvara för att skapa affärer med dina kunder både i det egna distriktet samt på totalen. Säljmål uppnås genom en kombination av kampanjer och rätt sortiment i hyllan och samtliga kunder inom distriktet besöks efter en uppsatt resplan. I tjänsten arbetar du dessutom aktivt med Category Management.

Kvalifikationer
Vi söker en entusiastisk ledare med dokumenterad erfarenhet av ledande roll inom försäljning av konsumentprodukter. Du har god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete. Som person är du resultatfokuserad och har god förmåga att utveckla bra relationer med kunder och hitta bra kundlösningar.

Vi kommer bara att ta ansökningar som uppfyller kravet i beaktande.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du som coach ges goda möjligheter att utvecklas ytterligare i en professionell och stimulerande miljö med både tempo och arbetsglädje. Lämplig bostadsort är i ett område från Uppsala i Norr till Linköping i söder och Örebro i väster.

Kontakt
Alla ansökningar görs via ansökningsknappen.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta filip.rasmusson@scantrad.se eller johan.lygnegard@scantrad.se. Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Scandinavian Trading AB (STAB) är ett helägt dotterbolag till Leksands Knäckebröd AB. Vi representerar premiumprodukter från Leksands Knäckebröd, Vika Bröd samt Brandt. Med stor kunskap om produkter i såväl tillverkning som marknadsföring, Category management och försäljning, bidrar den starka och kompetenta säljkåren på 15 personer dagligen till utveckling och framgång för landets dagligvaruhandlare. STAB har 20 anställda och representerar en omsättning på ca 300 MSEK. Läs mer på www.scantrad.se och www.leksandsbrod.se. 

Exportkoordinator till Leksands knäckebröd


Är du den klassiska spindeln i nätet som trivs i en roll med både interna och externa kontakter? Brinner du för marknadsföring och administration och vill vara med och bygga rollen som exportkoordinator? Sök då den här spännande tjänsten hos Leksands Knäckebröd!

Leksands Knäckebröd AB är landets största helsvenska knäckebrödsbageri och etablerades redan 1929. Företaget är familjeägt och drivs idag av fjärde generationen. Vi är stolta över att enbart använda svenskt spannmål, samt att vi har en helt fossilfri produktion. Med sammanlagt 153 anställda omsatte vi under fjolåret 260 MSEK, motsvarande 25% av svenska marknaden.


Om tjänsten:

Exporten ökar ständigt hos Leksands knäckebröd och därför söker vi nu en exportkoordinator.
I rollen som exportkoordinator är det du som kommunicerar med exportländerna och dess partners när det kommer till marknadsföringsåtgärder och olika aktiviteter i tex. SoMe, samt att du medverkar i framtagningen av marknadsföringsmaterial för respektive land.
Du sammanställer försäljningsstatistik och kostnader samt tar in prognoser och följer efterlevnaden av dessa. Du sköter även samordningen av nya kunder.
Utöver detta är du behjälplig med exportorder och är uppdaterad kring detta för att kunna förbereda underlag till exportländerna. Du konterar kostnadsfakturor för exporten, bistår i budgetering och kostnadsuppföljning gällande marknadsföring i exportländerna samt att du ansvarar för kontroller enligt AEOS och att kunderna lever upp till våra krav.


Om dig:

För oss är din arbetslivserfarenhet viktigare än utbildning och vi söker därför dig som tidigare har arbetat i en liknande roll och som älskar att vara spindeln i nätet.
Du är administrativt kunnig och har tålamodet att sitta och arbeta administrativt under längre perioder. Du har kunskap inom marknadsföring och är en klippa på sociala medier.
Utöver detta är du en social och kommunikativ person som är van att ta olika människor. Du skall kunna skriva och prata obehindrad engelska då de flesta av dina kontakter finns utanför Sveriges gränser.

Leksands knäckebröd har en VI kultur vilket innebär att man arbetar prestigelöst och tillsammans. Som person i övrigt är du jordnära och trygg i dig själv. Du vill och vågar ta tag i olika slags uppgifter och är därmed flexibel och anpassningsbar.
Du drivs av att ha många bollar i luften och utför dina arbetsuppgifter med mycket engagemang och kreativitet.

Vi erbjuder dig att vara med och utveckla den här nya rollen och hoppas att du är den vi söker.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% och arbetstiden är förlagd till dagtid. Tillträde och övriga villkor enligt överenskommelse.


Ansökan och kontakt:

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på True Consulting & Recruitment. www.truehr.se
Sök tjänsten via: www.truehr.se/lediga-tjanster senast 29 mars.

För ytterligare frågor kontakta Helena Lundqvist, 070-744 00 18 alt. helena@truehr.se