Vi är esset i Sälj.

Vi är experter på sälj. Dagligen bearbetar vi på Scandinavian Trading alla roller inom svensk DVH. Genom att ge våra uppdrag en helhetslösning ger vi dem den där extra lilla skjutsen som ibland behövs. Vill du träffa oss och höra vad vi kan göra för Ert varumärke?

Läs mer här

Arbeta hos oss

Säljare till Scandinavian Trading

Distrikt Norra Stockholm
Distriktet innefattar Stockholm upp till Norrtälje. Du får räkna med övernattningar vid våra konferenser, ca 2st.

Att arbeta hos oss
Som säljare i Scandinavian Trading AB får du möjligheten att representera mycket välkända varumärken inom stora varugrupper.

Arbetsområde
Du kommer att ansvara för att skapa affärer med dina kunder, uppnå säljmål genom en kombination av kampanjer och rätt sortiment i hyllan. Ansvara för att besöka samtliga kunder inom distriktet, efter den uppsatta resplanen. Du arbetar aktivt med Category Management, bevakar och utvecklar varuplaceringen för bästa lönsamhet.

Kvalifikationer
Vi söker en entusiastisk säljare med dokumenterad erfarenhet av försäljning av konsumentprodukter till dagligvaruhandeln eller som avdelningsansvarig i en livsmedelsbutik. Du har god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete. Som person är du resultatfokuserad och har god förmåga att utveckla bra relationer med kunder och hitta bra kundlösningar. Vi kommer bara att ta ansökningar som uppfyller ovan i beaktande.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du som säljare ges goda möjligheter att utvecklas ytterligare i en professionell och stimulerande miljö med både tempo och arbetsglädje. Bostadsort inom distriktet.

Kontakt
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta filip.rasmusson@scantrad.se eller per.jansson@scantrad.se.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, därför önskar vi din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Scandinavian Trading AB (STAB) är ett helägt dotterbolag till Leksands Knäckebröd AB. Vi representerar premiumprodukter från Leksands Knäckebröd, Vika Bröd samt Brandt.

Med stor kunskap om produkter i såväl tillverkning som marknadsföring, Category management och försäljning, bidrar den starka och kompetenta säljkåren på 15 personer dagligen till utveckling och framgång för landets dagligvaruhandlare. STAB har 20 anställda och representerar en omsättning på ca 300 MSEK. Läs mer på www.scantrad.se och www.leksandsbrod.se.

Kontakta oss här