Vi är esset i Sälj.

Vi är experter på sälj. Dagligen bearbetar vi på Scandinavian Trading alla roller inom svensk DVH. Genom att ge våra uppdrag en helhetslösning ger vi dem den där extra lilla skjutsen som ibland behövs. Vill du träffa oss och höra vad vi kan göra för Ert varumärke?

Läs mer här

Våra varumärken

Img3912-Redigera

Logo-familjetradition payoff

Det helsvenska familjeföretaget, som har bakat knäckebröd i fyra generationer, är Sveriges näst största tillverkare av knäckebröd. Leksands Knäckebröd har ett 20-tal varianter i sortimentet, till exempel MiniRut, Fäbodknäcke, Effektknäcke och Leksands klassiska runda brödkaka som finns i normal- och brungräddat.

Vika Bröd har en spännande historia som spänner från 20-talet och över generationer av fabrikörer och bagerier vilket gör Vika Bröd olikt alla andra knäckebröd. Namnet Vika Bröd speglar det goda knäckebrödets bakgrund och ursprung. Brödet började bakas och gräddas i Kniva by som ligger i Vika socken av Karl-Oskar Andersson.

Carl Brandt grundade 1912 ett eget bageri, Märkische Zwieback- und Keksfabrik Gmbh, i Hagen. Målet var att tillverka skorpor. År 1929 mekaniseras produktionen och företagets första egenutvecklade maskin för skorptillverkning tas i bruk. År 1937 har företaget 700 anställda och en första version av det klassiska orange omslaget med ett flickebarn (“Brandtkind”). 1952 följer en ny version, 1975 den andra versionen och 1983 kom dagens omslag.

Vi har i uppdrag av Haribo att bearbeta DVH från Sundsvall och norrut.

I en liten förort till staden Bonn i Tyskland startar år 1920 Hans Riegel sin godisproduktion under företagsnamnet HARIBO som är ett akronym för Hans Riegel Bonn. Idag känner de flesta till Haribo som det där goda och fruktiga gelégodiset. Allra mest förknippas nog Haribo med sina gelébjörnar Goldbären som kommer i flera färger, och så klart maskoten den gula björnen. Älskar du gelégodis är det självklart att Haribo har några av dina favoriter!